Σχετικά

Aura Apartments

Σας καλωσορίζουμε στα νεόδμητα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Aura Apartments στη καρδιά της Κεραμωτής, στο νομό Καβάλας. Η εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στο κέντρο του οικισμού, έχοντας όλες τις υπηρεσίες, όπως το λιμάνι, ιατρείο, φαρμακείο, σουπερμάρκετ, καφέ και εστιατόρια αλλά και την πανέμορφη παραλία σε κοντινή απόσταση, αποπνέει μια σιγουριά που θα σας ενθουσιάσει.
Το συγκρότημα αποτελείται από δυο κτιριακές μονάδες 10 μονόχωρων και 5 δίχωρων διαμερισμάτων, τα οποία κατασκευάστηκαν με γνώμονα τη δική σας άνεση και ευχάριστη διαμονή για τις διακοπές σας.
a

Highlights

Η περίφημη αβαθής θάλασσα της Κεραμωτής με την απέραντη παραλία πολλών χιλιομέτρων, με ψιλή, πεντακάθαρη αμμουδιά.

a

Κοινωνική Ευαισθησία

Το συγκρότημα είναι φιλικό για άτομα με ειδικές ανάγκες και διαθέτει διαμέρισμα ΑμΕΑ.

Εύκολη Πρόσβαση

Το συγκρότημα απέχει 9 χλμ από το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος, 19 χλμ από την Εγνατία Οδό και 112 χλμ από το συνοριακό σταθμό στη Νυμφαία.

Φιλικό Περιβάλλον

Η ρεσεψιόν λειτουργεί επί 12ωρου σε ανεξάρτητο κτίριο εντός του οικοπέδου, όπου μπορείτε να απολαύσετε παροχές όπως πρόσβαση στο διαδίκτυο, άνετο σαλόνι και τηλεόραση 55” κατά τη διάρκεια της αναμονής σας.
Μπορείτε να απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν και στα ειδικά έντυπα που υπάρχουν σε όλα τα διαμερίσματα για πληροφορίες σχετικά με ιατρική βοήθεια και τηλέφωνα πρώτης ανάγκης.

No posts were found for provided query parameters.

Μετάβαση στο περιεχόμενο